понеділок, 1 квітня 2013 р.

Як безкоштовно прибрати рекламу з освітнього сайту на uCoz

            На всіх своїх сайтах система uCoz виводить свій рекламний банер. У 9 випадків і 10 оголошення там неприємні, а для учнівського сайту і взагалі неприпустимі.
 Відключити банер можна легко, потрібно всього лише платити по  $3,09 на місяць. Здавалося б, невеликі гроші, але в рік набігає аж $37.08.
 Однак мало хто знає, що в uCoz можна абсолютно безкоштовно і легально прибрати банер з офіційного сайту ПТНЗ. Про це не раз заявляв у своїх інтерв'ю глава uCoz Євген Олександрович Курт.
 Для цього необхідно надіслати листа на ім'я генерального директора ТОВ "Юкоз Медіа" Курта Євгена Олександровича від << Тип закладу >> (на бланку << Тип закладу >>), з проханням прибрати рекламний банер, за формою:
 Сайт << URL сайту >> є офіційним сайтом << Тип закладу >> << інформація про тип закладу >>. Просимо вас надати сприяння у вигляді зняття рекламного обтяження з сайту.
 Дата. Директор - підпис. Штамп.
 Копію цього листа потрібно відправити у технічну підтримка на електронну скриньку banner@ucoz.net
 Ми з колегами прибрали - банер з Інформаційного порталу «Профтехосвіта Хмельниччини» прибирають протягом  доби. Можливо, uCoz піде на зустріч і "надасть сприяння" і сайтам педагогам.
 Можна спробувати. А про результати написати в коментарях до цього запису.
 До речі, ось зразок такого листа: Зразок листа

3 коментарі:

  1. Дуже потрібна і хороша порада! Адже неможливо через реклами працювати на сайті. Та й увагу учня вони відволікають від мети відвідування сайту. Ще й зразок листа пропонується... Не скористається такою допомогою тільки лінивий або байдужий. Але ж у нас таких нема...

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую автору за статтю. Скористалась рекомендацією, відправила лист на технічну підтримку, через три дні надійшла позитивна відповідь. На моєму сайті http://beljaewa.ucoz.ua/ відключили рекламу.
    Ще раз дякую.

    ВідповістиВидалити